Golfprint.

Over ons

GOLFPRINT, OVER ONS

Bij golfprint bedrukken wij niet alleen golfballen; we doen veel meer dan dat! Met geavanceerde druktechnieken, waaronder sublimatie-, tampon-, zeef- en transferdruk, zijn wij in staat bijna elk product te bedrukken in ongelooflijke kwaliteit; van één kleur tot 2-3 kleuren sluitend, zelfs Full color met fotokwaliteit (sublimeren, transfereren) ook in wit.

Bijna alle materialen, vormen en structuren kunnen bedrukt worden: vlak, metaal, rond, glas en keramiek, textiel, nylon, polyester en vele soorten kunststof in alle denkbare vormen, zelfs op verdiept of verhoogd liggende vlakken. Wij zijn de expert in kleinere oplagen voor zeer betaalbare prijzen, zelfs één of enkele stuks, vandaar dat wij onszelf zien als: ‘De drukker met gevoel voor detail’.

Golfprint is een kleine onderneming waar optimale kwaliteit, uitstekende service, snelle levering en persoonlijk contact met de klant voorop staan. Met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers doen wij vrijwel alles in eigen beheer. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van anderen en kunnen wij nakomen wat wij beloven.

Aanleverspecificaties:

  • Adobe Illustrator bestanden: AI, EPS of PDF. Teksten vóór het verzenden opslaan in lettercontouren!
  • Bruikbare TIFF of BitMap. Géén JPG
  • Werktekening en/of ontwerp mogelijk in overleg met onze studio.

010 450 13 27

“De golfbal is het ultieme voorwerp om de mogelijkheden van de hedendaagse druktechnieken uit te nutten. Vandaar onze bedrijfsnaam”